Varför Tomas Ledin Tribute?

Att spela låtar av Tomas Ledin är riktigt kul! Vi får massor av positiv energi genom att jobba med låtarna och sedan framföra dem live inför en publik som ofta kan varje textrad -vi är många som har härliga minnen genom Tomas Ledins låtar!

Mitt, Anders, första starka minne av Tomas Ledin är när jag ser honom med band på Karlsholme Folkets park i Mariestad i mitten av 80-talet. Det var på den tiden många stora artister åkte runt i folkparkerna och uppträdde. Härlig tid! Jag och min kompis blev så tagna av låtarna, framträdandet, stämningen och den höga musikaliska nivån att vi även åkte och såg konserten i Falköpings Folkets park senare samma sommar. Sedan dess har jag varit "fast" och besökt ett antal av Ledins konserter/shower och aldrig blivit besviken. Han är en artist och låtskrivare som levererar med hög kvalitet och har gjort så under många år. Beundransvärt! 

Så för att hylla Tomas Ledin , förse oss själva och andra med positiv energi erbjuder vi ett program med Ledins mer kända låtar.

Hoppas vi ses!